Tatai triplázott

2024.03.28. 09:12

A legjobb négy között a veszprémi futsalosok

Voltaképpen bebiztosította legjobb négy közé jutását a futsal Magyar Kupában az 1. FC Veszprém, amely magabiztosan nyert a Pécs otthonában.

Horváth Gábor

A sorozat negyedik fordulójában a veszprémiek a szintén NB I-es PTE-PEAC vendégei voltak. Az 1. FCV már a harmadik percben megszerezte a vezetést, a 10. percben pedig 0-2-t mutatott az eredményjelző. Ekkor még tudtak szépíteni a pécsiek, így az első félidő szoros állással zárult. A folytatásban azonban a Veszprém már nem kapott gólt, és magabiztos teljesítménnyel győzött. A csapat ezzel voltaképpen bebiztosította továbbjutását, a párharc visszavágóját április 3-án rendezik Veszprémben.

Fehér Zsolt együttese korán előnybe került, és magabiztosan nyert Pécsen Archív fotó: Fülöp Ildikó

A mérkőzésen Tatai József háromszor volt eredményes, mellette Gerencsér Antal és Aleksandar Gavrilovics talált a hazai hálóba.

Eredmény: PTE-PEAC–1. FC Veszprém 1-5 (1-2). Pécs. V.: ifj. Hartung, Kondákor, Kubicsek. Veszprém: Spandler – Tatai, Dorogi, Gerencsér, Lux. Csere: Koncsol, Bognár P., Ábrahám, Bencsik, Gavrilovics, Bognár M., Kiss. Edző: Fehér Zsolt. Gólszerző: Nospak (17.), ill. Gerencsér (3.), Tatai (10., 25., 32.), Gavrilovics (36.).

A bakonyiak április 8-án, hétfőn a DEAC csapatát fogadják az NB I felsőházi rájátszásában.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!