Futsal

2024.03.08. 21:06

A második félidőben darálta be a címvédő a Veszprémet

A futsal NB I felsőházi rájátszásának a negyedik játéknapján erőteljesen kezdett az 1. FCV, de végül nagy arányú vereséget szenvedett el a Haladás VSE otthonában.

Balogh Dávid

Haladás VSE-1. Futsal Club Veszprém 7-2 (2-2)

Szombathely. V.: Wittner, Kiss, Mákos.

Haladás: Alasztics – Longo, Diniz, Vatamaniuc-Bartha, Rutai. Csere: Homlok, Kovács, Knizs, Hajmási, Dróth, Sipos, Körmendy, Hadházi, Vas. Edző: Ferraz Conde Felipe.

Veszprém: Sárdi – Tatai, Fridrich, Dorogi, Gerencsér, Őri, Bognár P., Molnár, Ábrahám, Gavrilovics, Bognár M., Fellembek, Kiss, Lux. Edző: Fehér Zsolt.

Egy félidőt bírt a Veszprém
Archív fotó: Fülöp Ildikó

Remekül indította a találkozót a Veszprém, amely már az első percben megszerezte a vezetést Dorogi révén, 0-1. A szombathelyieket nem fogta meg a hamar bekapott gól, és a második percben a volt veszprémi játékos, Rutai Balázs egyenlítette ki a párharcot, 1-1. A bakonyiak szinte azonnal válaszoltak, Fridrich passzolt Tataihoz, aki kapásból a hálóba vágta a játékszert hat méterről, 1-2. Jó iramú volt a találkozó, a nézők nem panaszkodhattak. A 15. percben a szombathelyi Diniz beadását értékesítette Knizs, így már másodszor egyenlített a Haladás, 2-2.

A második játékrészben magasabb fokozatra kapcsolt az alapszakasz győztese, amivel nem tudott mit kezdeni Fehér Zsolt együttese. A 22. játékpercben Vatamaniuc-Bartha volt eredményes Dróth átadása után, 3-2. Az újabb vasi találat a 27. percben jött, Dróth Zoltán iratkozott fel a góllövőlistára, 4-2. Tataiék emberelőnyös játékkal próbálták meg orvosolni a problémát, de a hazai védelem stabilan zárt. A hajrában aztán kinyílt az olló, Vas a 37., és a 39. percben is betalált, de a pontot az i-re Longo tette fel, aki végül beállította a 7-2-es végeredményt.

A Veszprém a felsőházi rájátszás utolsó helyén áll, négy forduló után. Tatai Józsefék legközelebb a Kecskeméttel csapnak össze, március 18-án.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!