Labdarúgás

2024.03.08. 14:00

Meglepetést okoznának a Vasas otthonában

A labdarúgó NB II-ben szereplő FC Ajka a 24. fordulóban Gera Zoltán csapatához, a Vasas FC-hez látogat.

Balogh Dávid

 Az ajkai együttes pompás szériában van, ugyanis hat mérkőzést nyert zsinórban, aminek köszönhetően elmozdult a kieső helyről. Jelenleg Schindler Szabolcsék a pontvadászat 10. helyén állnak 29 egységgel. A Vasas jelenleg a harmadik helyen áll 44 ponttal. A második helyen tanyázó győriektől mindössze egy pontra vannak. Az angyalföldi alakulat legutóbb október elején kapott ki a Kozármislenytől 4-3-ra, azóta senki sem tudta megverni Baráth Botondékat. A Vasas veretlensége immáron 13 mérkőzés óta tart. 

Borsosékra kemény mérkőzés vár 
Fotó: Gyarmati László

Az elmúlt hetekben változás történt a fővárosiak kispadján, és Desits Szilárdot a 97-szeres válogatott, Gera Zoltán váltotta. 

Gera debütálása nem alakult valami fényesen a kispadon, ugyanis a MOL Magyar kupában a vármegyei I. osztályú Mezőörssel csaptak össze, ahol csak büntetőkkel tudták felülmúlni a negyedosztályú együttest. Az ajkaiak legutóbb szeptember elején találkoztak a Vasassal, akkor 2-1-es angyalföldi siker született. 

A Vasas FC-FC Ajka bajnoki mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik az Illovszky Rudolf Stadionban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!