Ajkai sakksiker

2024.03.26. 11:12

Megvan a vármegye I-es bajnok

A hatodik, utolsó előtti fordulót rendezték meg a Veszprém vármegyei I. osztályú sakkcsapatbajnokságban. Az ajkaiak nagyarányú sikerrel biztosították be bajnoki címüket.

Horváth Gábor

A Sentimento Ajka Bányász SK IV. idegenben 12-0-ra győzött az Ezüst Huszár SE Veszprém II.-Eplény ellen, így az ajkaiak már egy fordulóval a vége előtt bajnokok lettek. A Tapolca Városi SE III. hazai környezetben 6-6-ot játszott az Ajka Városi Amatőr-Schnur SE ellen. A Szabadgyalog SE 6,5-5,5-re nyert a Péti MTE vendégeként. A Kelet-balatoni SE erőnyerő volt. 

A Szabadgyalog SE nyerni tudott Pétfürdőn Fotó: Szabó Zoltán/Péti MTE

A 6. fordulót követően az állás: 1. Sentimento Ajka Bányász SK IV. 49,5 pont, 2. Péti MTE 34, 3. Kelet-balatoni SE 29,5, 4. Szabadgyalog SE 29, 5. Tapolca Városi SE III. 28,5, 6. Ajka Városi Amatőr-Schnur SE 25,5, 7. Ezüst Huszár SE Veszprém II.-Eplény 20.

Folytatás a zárófordulóval április 28-án, vasárnap: Ajka Városi Amatőr-Schnur SE–Ezüst Huszár SE Veszprém II.-Eplény, Kelet-balatoni SE–Péti MTE, Szabadgyalog SE–Tapolca Városi SE III., erőnyerő: Sentimento Ajka Bányász SK IV.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!