Telekom Veszprém

2018.10.16. 21:41

A bronzérmes ellenében

Az előző bajnoki kiírás bronzérmeséhez, a Grundfos Tatabányához látogat szerdán 20 órakor a Telekom Veszprém férfikézilabda-együttese az NB I-ben.

B. Virág Rita

A Telekom Veszprém (a képen Dejan Manaskov) nem veheti félvállról a Tatabánya elleni csatát Fotó: MTI

A nemrégen kinevezett edző, David Davis már túl van az első Bajnokok Ligája-összecsapásán, viszont a magyar NB I-ben még nem mutatkozhatott be a veszprémiek kispadján.

A Tatabánya jelenleg 3. a tabellán (négy győzelem, egy-egy döntetlen és vereség). Vladan Matics tanítványai a listavezető Szegeddel szemben maradtak alul 34-27-re, míg meglepetésre csak ikszeltek a DVTK-Eger alakulatával (25-25).

Úgy tűnik, a bakonyiak Ljubomir Vranjes menesztése után két győztes Bajnokok Ligája-mérkőzéssel igyekeztek visszatalálni a helyes útra. A Bresztben (28-29) és a Montpellierben (29-30) elért sikerek is azt jelzik, keményen küzd a Veszprém azért, hogy kilábaljon a gödörből. A játék – érthetően – még hagyott némi kívánnivalót maga után, azonban a mutatott hozzáállás mindennél többet jelentett a csapat szurkolóinak.

A Telekom Veszprém (a képen Dejan Manaskov) nem veheti félvállról
a Tatabánya elleni csatát Fotó: MTI

A Tatabánya ellen is muszáj felszívnia magát a Telekomnak, nem veheti félvállról a csatát, az EHF-kupa résztvevő otthonában senki sem mehet biztosra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában