Megerősítette keretét az Öskü

2018.08.18. 08:00

A Tomaj rangadót vív a Peremartonnal

Az MTD Hungária megye II-es labdarúgó- bajnokság második fordulójának rangadóját Badacsonytomajon rendezik meg.

Bényi Kálmán

Az előző idény aranyérmese a trónkövetelő Peremarton SC Berhidát látja majd vendégül szombaton.

Badacsonytomaji SE Bonvino (1.)–Peremarton SC Berhida (8.): A bajnokság regnáló aranyérmese ott folytatta, ahol tavasszal abbahagyta. Kissék az előző játéknapon a Nemesszalók együttesét küldték haza egy sima hatossal (6–0). Az egy osztállyal feljebbről érkezett vendégek viszont egy már megnyert mérkőzésen remiztek az emberhátrányban játszó vámosiak ellen. Most bravúr lenne a perei pontszerzés.

Nemesvámosi LSE (6.)– Csabrendek FC (11.): Ellenkező előjelekkel várhatják az ütközetet a csapatok. A múlt hétvégén a vámosiak emberhátrányban 0–2-ről mentettek pontot idegenben, míg a rendekiek hazai pályán 2–0-s félidei vezetés után 4–3-ra kikaptak a Tótvázsonytól. A Nemesvámos győzelmére tippelnénk.

Tótvázsony SE (4.)–Taliándörögd SE (12.): A Taliándörögd kicsit beragadt a rajtnál (Ősitől kapott ki otthon 3–1- re). Ugyanez elmondható a vendéglátókról is, de ők csak egy félidőt ajándékoztak a Csabrendeknek (ekkor kétgólos hátrányba kerültek), a második játékrészben azonban négyszer is betaláltak és fordítani tudtak. Amennyiben a tótvázsonyiak átmentik a második félidei formájukat, akkor újabb sikernek örülhetnek majd.

Ősi PSK (3.)–Somló SC (13.): Az előző idényből, és a bajnokság első fordulójában elért eredményekből kiindulva nagy meglepetés lenne a két meghatározó játékosát kiállítás miatt nélkülözni kényszerülő Somló SC pontszerzése.

Ugod SE (2.)–Csopak SC (5.): Az ugodiaknak nem lehet más céljuk, csakis a visszakerülés a megyei első osztályba. A feljutásért folytatott harcban hazai pályán nem lehet hibázni, még akkor sem ha az ellenfél a jó erőkből álló Csopak lesz.

Péti MTE (9.)–Nemesszalók ESE (14.): Előrevetíthető, hogy nagy csata lesz a bajnoki címért. Az erőviszonyokat elnézve négy-öt csapat is esélyes lehet a végső győzelemre, idesorolnánk a Péti MTE-t is. A bajnoki nyitányon elért döntetlen után van min javítaniuk a hazaiaknak.

Öskü FC (7.)–Szentantalfa NVSE (10.): Az Öskü megerősített játékoskerettel vágott neki az új idénynek, míg az antalfaiaknál nem volt nagy jövés-menés. Mivel az első játéknap után mindkét gárda egy ponttal gazdagodott, ezért egy újabb döntetlen egyik csapatnak sem lenne igazán jó eredmény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!