foci

2018.01.20. 16:09

Ajkai győzelem Győrben

Másodosztályú csapat ellen lépett pályára az ajkaiak NB III-as labdarúgócsapata szerdán felkészülési találkozón.

Horváth Gábor

ETO-FC Ajka 2:3 (0:1)

Győr. V.: FC Ajka: Pokorni – Köles, Pákai, Graszl, Krebsz (Pavlitzky, 46.) – Csizmadia, Nagy E., Horváth P., Illés (Bakó, 81.), Nagy K. (Oláh, 46.), Kalász (Major, 46.). Edző: Kis Károly.

Az NB II-ben a hetedik helyen telelő ETO FC Győr volt az ajkaiak edzőpartnere szombaton. A hazaiak vegyes csapattal álltak fel, 5-6 olyan játékos lépett pályára, aki stabil kezdő a másodosztályú bajnokságban.

A 21. percben Nagy E. indította Illést a jobb oldalon, a visszagurított labdát Horváth lőtte a jobb sarokba, 0:1.

Az 50. percben Pavlitzky remek cselek után ugratta ki Illést, aki 14 méterről a bal alsó sarokba lőtt, 0:2.

A 62. percben Nagy E. szabálytalankodott a 16-oson belül, 11-es. A büntetőt Magasföldi értékesítette, 1:2.

A 63. percben, középkezdés után Illés futott el a jobb oldalon, beadását Major hat méterről fejelte a kapu jobb oldalába, 1:3.

A 90. percben Magasföldi lövését Pokorni kiütötte, az érkező Szántó közelről a kapu bal oldalába juttatta a labdát, 2:3. Az esetnél Graszl találkozott a kapufával, a térdét ütötte meg, remélhetőleg nem súlyos a sérülése.

Kis Károly: – Jól kezdtük a találkozót, több helyzetet is kidolgoztunk, megérdemelten szereztünk vezetést. A második félidőben szervezetten, fegyelmezetten játszott a csapat. Ekkor már hiba is csúszott a játékunkba, de a támadójátékunk veszélyes és eredményes volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!