megye i.

2017.09.25. 09:51

Bombaformában a gólvágók, íme, a forduló válogatottja!

A várpalotai focista egymás után második alkalommal jutott három gólig, mellette a csetényi Nagy Richárd és az úrkúti csapat sem spórolt a találatokkal. Az MTD Hungária megye I-es futballbajnokság hetedik fordulójának válogatottja, lapunk szerint.

Horváth Gábor

A Balatonalmádi SE-Ajka Kristály derbit Vizkelety Attila (középen) gólja döntötte el Fotó: Pesthy Márton

A papírformának megfelelően a sereghajtó Peremarton SC Berhida csak megnehezíteni tudta a Balatonfüredi FC dolgát, a listavezető 5-0-ra nyert idegenben, lapunk pedig az első találat szerzőjét, Mátó Gergőt emelte ki a mezőnyből.

A füredieket üldöző Tihanyi FC negyedik meccsét nyerte zsinórban, ezúttal a Devecser volt az áldozat (4-2). A vendégek jó második félidőt produkáltak, de későn ébredtek, addigra a házigazda – amelyben Dévényi Márk és Márki Dávid egyaránt kiemelkedően teljesített – már eldöntötte a pontok sorsát.

Kalapács Roland – az előző forduló után ismét – mesterhármast szerzett, a Várpalotai BSK pedig könnyedén (0-5) hozta el a pontokat Ugodról.

A Balatonalmádi SE-Ajka Kristály derbit Vizkelety Attila gólja döntötte el (0-1). A fiatal támadó óriásit sprintelt egy kontránál, kihasználva a remek indítást és a hazaiak bizonytalanságát, szépen pöckölte el a kapus mellett a labdát.

Nem szabad elmenni Nagy Richárd teljesítménye mellett sem, a csetényi csatár mesterhármassal segítette csapatát győzelemhez az FC Zirc-Dudar otthonában (2-3). A dolog különlegessége, hogy a három gólból kettő a hosszabbításban született. A csetényiek közül Hornyacsek Roland is remek produkciót nyújtott.

Kiütéses sikert aratott az Úrkút SK, amely 6-0-ra tudott nyerni a Magyarpolány otthonában. A vendégeknél Korpos Tibor és Tróbert Attila is duplázott. Előbbi ezzel beérte az eddigi első helyezettet a góllövőlistán.

A Sümeg VSE hazai pályán 1-0-ra győzte le a gyulafirátótiakat, Kovács Richárd remekül teljesített kapuban, mellette Révész Adrián került be a forduló válogatottjába. hg

A Balatonalmádi SE-Ajka Kristály derbit Vizkelety Attila (középen) gólja döntötte el
Fotó: Pesthy Márton

Kapus

Kovács Richárd (Sümeg)

Hátvédek

Dévényi Márk (Tihanyi FC)

Révész Adrián (Sümeg)

Hornyacsek Roland (Csetény)

Mátó Gergő (Balatonfüred)

Középpályások

Korpos Tibor (Úrkút SK)

Tróbert Attila (Úrkút SK)

Kalapács Roland (Várpalota)

Márki Dávid (Tihanyi FC)

Csatárok

Vizkelety Attila (Kristály)

Nagy Richárd (Csetény)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!