futsal

2018.09.25. 20:46

Boromisza eddig három gólt lőtt

Veszprémi játékosokkal a soraiban lépett pályára a magyar férfi futsal válogatott a csehországi Visegrádi Négyek Tornája felkészülési megmérettetésen.

Horváth Gábor

A kupa első napján, hétfőn a mieink Csehországgal találkoztak és hatalmas csatában egy góllal alulmaradtak. A magyar csapat négy találatából hármat 1. FC Veszprém játékos szerzett, Boromisza, Komáromi és Tatai is betalált. Másnap Szlovákia volt nemzeti együttesünk ellenfele, a Turzó József szövetségi kapitány vezette alakulat magabiztos teljesítményt nyújtva győzött. A bakonyi futsalosok ismét eredményesek voltak, Boromisza kettőt lőtt és Bencsik Roland is a kapuba talált. Eredmények: Magyarország–Szlovákia 4-3 (3-1). A magyar gólszerzők: Boromisza (1., 3.), Bencsik (20.), Harnisch (29.). Korábban: Csehország-Magyarország 5-4 (1-3). A magyar gólszerzők: Boromisza G. (5.), Komáromi (8.), Dróth (16.), Tatai (40.). A mieink ma Lengyelországgal játszanak a nymburki tornán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!