Németh Pál kalapácsvető emléknap

2018.09.23. 22:12

Emlékversenyen szerepelt a VEDAC

Németh Pál mesteredzőre emlékeztek tanítványai, tisztelői, s ebből az alkalomból rendezték meg a Németh Pál kalapácsvető emléknapot.

Bényi Kálmán

 A VEDAC dobói jól szerepeltek Szombathelyen Fotó: VEDAC

A tizedik alkalommal megtartott kalapácsvető-viadal páros gálaversennyel vette kezdetét, ahonnan nem hiányozhatott a berlini atlétikai Európa-bajnokságon bronzérmet szerző Halász Bence sem. Ezen a napon az övé volt a legjobb eredmény: 76,76 méteres eredménnyel nyert.

A meghívásos versenyen a különböző korosztályok tehetséges dobói is megmutathatták felkészültségüket. A VEDAC dobóatlétái is részt vettek az eseményen, többen jól teljesítettek, dobogóra is állhattak.

A VEDAC dobói jól szerepeltek Szombathelyen Fotó: VEDAC

A felnőttek mezőnyében Stadtschmitzer Miklós nyolcadikként zárt. A nőknél Orbán Éva negyedik lett.

A junior mezőnyben Czeller Gábor 66,20 méterrel bronz­érmet érdemelt ki. Ugyancsak harmadik lett Gombás Petra a női ifjúsági korosztályban.

A leány gyermek kategóriában kettős VEDAC-siker született: Gáspár Szilvia nagy versenyben nyert klubtársa, Fertig Fanni előtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!