Foci

2017.12.09. 16:35

Jubileumi Szent István Kupa

Komoly hagyománya van a Szent István Római Katolikus Általános Iskola saját rendezésű labdarúgó-bajnokságának, a Szent István Kupának, hiszen immár 25 éve, tehát 1992 óta minden évben megrendezik a meghívásos tornát.

Haraszti Gábor

A Türr III. korcsoportos csapata veretlenül nyerte a bajnokságot

Idén a házigazdák Lovászpatona, Vaszar és a Türr III. korcsoportos labdarúgóit hívták meg tornatermükbe, ahol körmérkőzésekkel döntötték el a helyezések sorsát. Szabó Sándor, a katolikus iskola testnevelője érdeklődésünkre elmondta, a tornaterem jellegéből adódóan sokgólos meccseknek lehettek szemtanúi, a mezőnyből pedig ki-emelkedett a Türr, amely a támadások mellett a védekezésre is nagy hangsúlyt fektetett.

A Türr III. korcsoportos csapata veretlenül nyerte a bajnokságot

– A tornával édesapámnak is szeretnénk emléket állítani, akit 2014-ben veszítettünk el – nyilatkozta Szabó Sándor. – Idén is igyekeztünk nagyjából azonos erősségű és képességű csapatokat meghívni, ennek ellenére a Türr kiemelkedett, több igazolt játékossal is rendelkeznek, ami nagyban hozzájárult, hogy veretlenül megnyerjék a bajnokságot. A további sorrendről egy-egy gól döntött végül, miután az utolsó meccsen a vaszariak győztek, megszerezték előlünk a második helyet, az eredmények úgy hozták idén, hogy a sort Lovászpatona zárta. Elégedett vagyok a színvonallal, sok gólt, szép védéseket, sportszerű küzdelmeket láthattunk – tette hozzá a kupa szervezője.

A torna gólkirálya Erdősi Milán (Türr) lett kilenc találattal, mellette különdíjban részesült Huszár Máté (Szent István) és Orsós Róbert (Lovászpatona).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!