ajka

2018.04.23. 20:37

Két hazai arany született a rockyviadalon

Több mint 500 táncos mérte össze tudását az Ajka-kupa akrobatikus rock and roll területi pontszerző versenyen a városi sportcsarnokban.

Tisler Anna

Remek versenyeket hozott az Ajka-kupa Fotó: Györkös József

A versenyt az ajkai Dinamik rock and roll klub szervezte, amelynek táncosai két kategóriát is megnyertek. Az egész nap tartó verseny éles vetélkedést hozott.

Children párosban Pető Róbert–Keresztes Csenge (Black Bunny, Pápa) nyert, harmadik lett a Radnai Kristóf–Nagy Noémi (Kid, Veszprém) duó. Serdülő párosban második lett Péter Ákos–Babai Blanka (Black Bunny). Junior párosban győzött Poór Dániel–Bárdosi Violett (Di-namik Ajka). Felnőtt B pá-rosban Tibold Márton–Fuchs Alexandra (Black Bunny) nyert Kirchkeszner Máté–Bartl Zsófia (Kid) előtt. Felnőtt C párosban Sevinger Dávid–Gönczöl Regina (Kid) szerzett aranyérmet.

Remek versenyeket hozott az Ajka-kupa Fotó: Györkös József

Children kisformációban a Little Rock (Acro Dance, Balatonfüred) végzett a második helyen.

A serdülőknél a Csinirock (Acro Dance) bizonyult a legjobbnak, harmadik lett a Rock it! (Kid). Junior kisformációban helyi győzelem született, a Candy versenyzői gyűjtötték a legtöbb pontot, másodikként végzett a Fantastic (Acro Dance).

Felnőtt nemzeti kisformációban bronzérmesként zárt a Perfect (Acro Dance). Gyermek kisformációban győzött a Csinizsaruk (Kid), második lett a Mission (Acro Dance), harmadik a Little Mix (Acro Dance).

Serdülő nagyformációban a legtöbb pontot a Dzsembori (Acro Dance) kapta, második lett a Venga girls (Kid), harmadik a Grúsokk (Kid). Ju-nior nagyformációban második lett a Megarock (Acro Dance), harmadik a Rocker Ladies (Kid).

A felnőtt nemzetközi nagyformációban a High Five (Acro Dance, Balatonfüred) nyert a Baby dolls (Kid) előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában