Bajnokok Ligája

2018.10.15. 15:56

Két hibátlan csapat maradt még

Kettőre fogyatkozott azon csapatok száma, amelyeknek makulátlan a mérlege a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.

B. Virág Rita

A szegedi Bánhidi Bence (b), valamitn Johannes Golla (b2) és Simon Hald Jensen (b3) a német Flensburg-Handewit játékosai a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében, a B csoportban játszott MOL-Pick Szeged - Flensburg-Handewitt mérkőzésen Szegeden, a Városi Sportcsarnokban 2018. október 14-én. MTI Fotó: Ujvári Sándor

Az egyik a MOL-Pick Szeged, a másik a Paris Saint-Germain.

Ahogy arról beszámoltunk, győzelemmel debütált a Telekom Veszprém kispadján David Davis, akinek irányításával a bakonyiak 30-29-re nyertek a címvédő és eddig még nyeretlen Montpellier HB ellen.

A lengyel Kielce elvette a Vardar Szkopje veretlenségét, 31-27-re legyőzte a macedón bajnokot. A német Rheni-Neckar Löwen biztosan nyert a svéd Kristianstad ellen 36-27-re. A Barca Lassa pedig a Meshkov Brest otthonában aratott sika sikert (21-29).

A nyolcast a Barca vezeti, a Vardar és a Kielce előtt, negyedik a Rhein Neckar Löwen, a Telekom Veszprém jelenleg az ötödik.

A másik csoportban a PSG és a MOL-Pick Szeged is egyaránt hibátlan. Előbbi a Skjern verte idegenben (24-26), utóbbi hazai pályán győzött a Flensburg ellen 30-28-ra.

A szegedi Bánhidi Bence (b), valamitn Johannes Golla (b2) és Simon Hald Jensen (b3) a német Flensburg-Handewit játékosai a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében, a B csoportban játszott MOL-Pick Szeged – Flensburg-Handewitt mérkőzésen Szegeden, a Városi Sportcsarnokban 2018. október 14-én. MTI Fotó: Ujvári Sándor

 

A Zaporozsje – némi meglepetésre – 35-27-re nyert a PPD Zagreb ellen, s a HB Nantes is sima sikert könyvelhetett el a Celje ell (38-27).

A C csoport eredményei: Besiktas–Silkeborg 24-37, Csehovszki Medvegyi–Metlaurg 33-25, Tatran Presov–Sporting CP 27-30.

A D csoportban: Wacker Thun–Ademar Leon 25-26, Elverum–Cocks 28-27, Dinamo Bukarest–Orlen Wisla Plock 24-21.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!