szlalomverseny

2017.09.17. 15:30

Extrém körülmények a Napló-kupán

Szeptember 17-én az idén már harmadik alkalommal rendezték meg a Napló-kupa szlalomversenyt, amellyel a szervezők és a versenyzők Stigelmaier József emlékének adóznak, aki 30 évig tevékenykedett sportbíróként az autósportban.

Molnár Sándor

A szombat éjszakai eső elriasztott ugyan néhány nevezőt, de így is 65-en álltak rajthoz az élhető és jól autózható pályán. A verseny négy gyorsasági szakaszból állt, és legnehezebb eleme az úgynevezett „lóhere” volt. Délelőtt két futamot rendeztek a borús idő ellenére szép számmal kilátogató közönség előtt.

 

A Veszprém Aréna parkolójában olyan érdekességeket is megcsodálhattak az érdeklődők, mint az 1934-es Adler Junior. Az ebédszünetben Stigi bácsi életének főbb helyszíneit érintve, versenyautó felvonulást tartottak a városban, ahol vonulókat egy kiadós zápor is elkapta. A szlalom 14 órától folytatódott az eső áztatta pályán, az Arénánál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!