kézilabda nb I

2017.09.18. 16:14

Kedden a Gyöngyöst fogadja a Telekom Veszprém

A hétvégi, Flensburg elleni Bajnokok Ligája-rangadó előtt újabb magyar bajnoki ütközet vár a Telekom Veszprém férfi kézilabda-együttesére.

B. Virág rita

Jól kezdte a Bajnokok Ligáját a Telekom Veszprém, amely 39:31-es győzelmet ért el Celjében.

A bakonyiak számára azonban nem marad sok idő a pihenésre, hiszen kedden már a Gyöngyöst fogadják az NB I-ben.

A Heves megyei alakulat eddig két bajnokit vívott, a szezonnyitón, Vácott óriási hajrával nyert 25:24-re. Érdekesség, hogy a mindent eldöntő gólt az a Gábori Máté szerezte, aki az előző szezonban még a Balatonfüredi KSE-t erősítette. A hazai bemutatkozás viszont nem sikerült a gyöngyösieknek, mert az Eger SBS Eszterházytól 23:20-ra kikapott.

A Gyöngyös elleni találkozón természetesen kötelező a két pont begyűjtése a veszprémieknek. A kérdés leginkább az, hogy felépült-e kisebb sérüléséből Ancsin Gábor és Iman Jamali. Még egyikőjük sem játszott a 2017/18-as szezonban. A Bajnokok Ligája-mérkőzésen az említetteken kívül Győri Mátyás és Ligetvári Patrik maradt ki a keretből. Vranjes mester minden bizonnyal számít majd rájuk kedden.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!