futsal

2017.12.08. 20:20

Visszavágnának vetélytársuknak a kellemetlen kupavereségért

Ahogyan legutóbb, ismét javítási szándékkal lép (hazai) pályára az 1. FC Veszprém, amely az Aramis SE-t fogadja hétfőn a futsal NB I-ben.

Horváth Gábor

Az 1. FCV (a labdával Tatai) otthon játszik Fotó: Pesthy Márton

Legutóbb sikerült kiköszörülni a csorbát, a sereghajtó otthonában elszenvedett vereséget a Dunaferr legyőzésével feledtette az 1. Futsal Club Veszprém. – Nagyon jó meccset játszottunk, amelyen muszáj volt nyernünk, hiszen kellemetlen vereség után álltunk. A srácok ezt maximá- lisan átérezték, egy remek csapatot győztünk le – utalt vissza a dunaújvárosiak elleni, 0:2-es hátrányból ara- tott 4:3-as sikerre Madarász János.A 1. FCV szakvezetője ezután ismét egy kellemetlen élményt kapott csapatától, amely hétfőn a Magyar Kupában 4:1-es előnyről hosszabbításban kapott ki (5:6) az Aramis SE vendégeként.

Az 1. FCV (a labdával Tatai) otthon játszik Fotó: Pesthy Márton

Ezzel a veszprémiek búcsúztak a sorozattól. Érdekesség, hogy jövő hétfőn – már a bajnokságban – ismét az Aramis SE lesz a bakonyiak vetélytársa.- A kupára való felké- szülés sajnos nem sikerült jól, betegséggel, sérülésekkel küszködtünk. Úgy gondoltuk, így nincsenek túl jó kilátásaink a továbbjutásra, ám kiderült, hogy az ellenfél is hasonló cipőben jár. Ebben a helyzetben pedig komoly csalódást keltett a kiesés. Alapos fejmosásban részesültek a fiúk, elfogadhatatlannak tartom, hogy a jó csapatot legyőzzük, a gyengébbtől pedig kikapunk. Úgy gondolom, ezt a csapat is belátta, jól edzenek a játékosok, akik hazai pályán mindent ki fognak adni magukból a javítás érdekében – fogalmazott az edző.

Az 1. FC Veszprém- Aramis SE mérkőzés hétfőn a megszokott időpontban, 18.30-kor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!