Herend

2015.04.09. 16:23

Rodeó Dávid Rolanddal

Herend - A költészet napjához kapcsolódva ad koncertet szombat este a helyi Rodeo Pubban Dávid Roland.

Szabó Péter Dániel

A megyeszerte ismert énekes-gitáros egyszemélyes koncertjeivel kis túlzással szinte már az egész megyét bejárta. Akusztikus gitárral kísért műsorában a rockzene hazai és külföldi klasszikusai egyaránt helyet kapnak, azaz örökbecsű Cseh Tamás-dalok éppúgy felcsendülhetnek bulijain, mint Pink Floyd-, Johnny Cash- vagy épp Led Zeppelin-nóták.

Ezúttal egy esztendő után ismét hazai pályán, a herendi Rodeo Pubban koncertezik, április 11-én 21.30-tól csap a húrok közé. A belépés ingyenes, az élmény garantált.

Dávid Roland koncertjén megzenésített versek is felcsendülnek  Fotó: Szabó Péter Dániel

- Szombaton délután négytől a herendi művelődési házban költészet napi műsort adunk Lang Rudolf barátommal, s ennek apropóján jött az ötlet az esti folytatásra a szomszédos pubban. A költészet ott is hangsúlyosan jelen lesz, hiszen József Attila és Petőfi Sándor megzenésített versei is helyet kapnak a műsorban a rockdalok mellett. Az est reményeim szerint a példaértékű, ám sajnos megszűnt veszprémi kezdeményezés, a versbusz egyfajta szellemi jogutódja is lesz - mondta el lapunk kérdésére Dávid Roland.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!