Hírek

2012.12.21. 16:57

Terepruhás Mikulások

Hangulatos műsorral és egy nagy zsák ajándékkal lepték meg a megyeszékhelyen gondozott fogyatékos gyermekeket pénteken az MH Légi Vezetési és Irányítási Központ (MH LVIK) katonái.

Szabó Péter Dániel

A jól ismert terepmintás ruha mellett Mikulás sapkában érkeztek a veszprémi alakulat katonái Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek Pszichiátriai és Szenvedélybetege Integrált Intézménye részegységeként működő Fenyveserdő Otthonba.

- Felhívást intéztünk a légi vezetési központnál szolgáló társainkhoz, így a Mikulás ünnepségünkre már az intézmény lakóinak szánt ajándékokkal érkeztek a családok. A ruhák és játékok mellett könyveket is rejtettünk az óriási zsákba, ugyanis az otthonban többen eljutottak már arra a fejlettségi szintre, hogy olvasgatni tudjanak - mondta el kérdésünkre a szervező MH LVIK nevében Kádárné Hegedűs Veronika zászlós, aki énekesnőként évek óta visszatérő vendég az intézmény karácsonyi ünnepségein. Nem csoda hát, hogy régi ismerősként üdvözölték a fiatalok, Ricsi és Manó még egy közös éneklésre is kapható volt. A karácsonyi műsorban egyébként az ápoló-gondozó otthon többi ellátottja is fellépett. Nagy sikere volt a nevelők és a gyermekek közös zenekarának, de a versmondók is nagy tapsot kaptak a közönségtől.





Nagy sikere volt a nevelők és a gyerekek közös zenekarának 





Kádárné Hegedűs Veronika zászlós énekelt a vendégeknek. Háttérben katonatársai és a nagy zsák ajándék



Örömmel énekelt közös dalt Kádárné Hegedűs Veronikával az otthon két ellátottja: Manó (balra) és Ricsi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!