Hírek

2013.01.02. 12:56

Rendőrségi hírek: garázdaság és rendzavarás

Tapolca egyik buszmegállójába kellett kivonulniuk a járőröknek kedd reggel, ahol egy 37 éves férfi hangoskodott illetve fenyegetett egy fiatalabb személyt.

veol.hu

Kihűléstől menekültek meg

Két padon fekvő személyhez is orvost kellett hívni szilveszter éjszaka Veszprémben. A járőrök az autóbusz-pályaudvaron találtak rá két magatehetetlen emberre, akikhez állapotuk miatt azonnal mentőt hívtak. Egyikük éppen csak el tudta mondani nevét és születési dátumát, a másik, pápai személy azonban egyáltalán nem reagált a rendőr kérdéseire.A mentősök mindkét személyt a Veszprémi Kórházba szállították.  

Garázdaság és rendzavarás Tapolcán

Tapolca egyik buszmegállójába kellett kivonulniuk a járőröknek kedd reggel, ahol egy 37 éves férfi hangoskodott illetve fenyegetett egy fiatalabb személyt. A káptalantóti lakost a rendőrök előállították, ellene garázdaság és rendzavarás szabálysértése miatt feljelentés készült - közölte az eseteket a rendőrség szerda délelőtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!