Hírek

2013.01.28. 08:27

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből

Két hajléktalant is megmentettek a rendőrök a fagyhaláltól.

Fagyhaláltól mentettek meg a rendőrök két hajléktalant Veszprémben

- A Veszprémi Rendőrkapitányság járőrei hívták ki a mentőszolgálat munkatársait vasárnap hajnalban ahhoz a hajléktalan személyhez, aki a Jutasi út járdáján feküdt átfagyva, magatehetetlen állapotban. A férfit kórházba szállították.

- Ugyancsak a veszprémi rendőrök mentették meg ma hajnalban annak a személynek az életét is, akit a Budapesti úton találtak meg a járdán fekve, erősen kihűlt állapotban. Az egyenruhások értesítették a Máltai Szeretetszolgálat krízisközpontját, akik fűtött helyre szállították a férfit.

 

Körözött elfogás

- Veszprémben és Devecserben eltűnés miatt keresett tizenéveseket találtak meg vasárnap - tájékoztatott a rendőrség hétfő. Veszprémben a Gábor Áron utcában igazoltatták a járőrök vasárnap délelőtt azt a fiatalkorút, akit eltűnése miatt körözött a helyi rendőrkapitányság. Elszámoltatását követően visszaszállították a lakhelyéül szolgáló intézménybe. Az ajkai kapitányság járőrei igazoltatták vasárnap Devecserben azt a 13 éves fiatalt, aki lakásotthonból távozott engedély nélkül, emiatt keresték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!