Hírek

2013.05.23. 17:49

Haladó irányba állnának

Hiába lejt feléjük a pálya, a jelenlegi kormány a demokrácia szabályai szerint leváltható, de ehhez együtt kell lépniük. Többek között ez is elhangzott az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért Szövetség országjáró körútjának csütörtöki, veszprémi állomásán.

Tremmer Tamás

A megyeszékhelyen megtartott politikai és gazdasági fórum vendégei Szelényi Zsuzsanna, a veszprémi származású pszichológus, és Felcsuti Péter, a Bankszövetség volt elnöke, közgazdász voltak, akik a választói szövetség alapítói is.



Orbán Viktor és kormánya ismeretlen, szabályok nélküli keleti világba vezeti az országot, ami nem jó, ehelyett nyugati, progresszív, haladó irányba kell állítani hazánkat, fogalmazott Szelényi Zsuzsanna.

Szerinte Orbán teljes társadalmi és gazdasági válságot hozott az országra, és ezt fenn is tartja. Igazságtalan az adórendszer, méltatlanul bánnak a fiatalokkal és az idősekkel egyaránt.

 


Felcsuti Péter a gazdasági kilábalás esélyeit boncolgatta. Szerinte a bizalom a legfontosabb ahhoz, hogy beinduljon a növekedés. Csodát senki ne várjon, a gazdaság talpra állítása hosszadalmas folyamat, de a jelenlegi irány nem jó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!