Hírek

2013.05.10. 14:27

Rövidesen indul a PaFe

A hazai könnyűzene legnépszerűbb együttesei mellett három világsztár is fellép az idei Pannónia Fesztiválon az év egyik legváltozatosabb zenei programján május 16-tól.

Marton Attila

A fesztiválszezont megnyitó négynapos rendezvény hat színpadán több mint 150 fellépő fordul meg. A Balaton közelsége és a Tihanyi-félsziget panorámája mellett az elérhető jegy- és bérletárak, valamint a zenei műfajok sokszínűsége is csábító: a blues, a pop, a funk, a rap és a ska kedvelői is kihagyhatatlan felhozatalra számíthatnak Szántódpusztán. 

A hazai fellépők között találhatjuk többek között a Punnany Massifot, a Péterfy Bori és a Love Bandet, az Irie Maffiát, a Tankcsapdát, a Belgát, a Kiscsillagot és a Vad Fruttikat, valamint a rendhagyó koncertre készülő 30Y-t.  A külföldi együttesek közül kiemelkedik a két toplistás slágerrel és az április végén megjelent Home című debütáló albumával már bizonyító Rudimental.

Szombaton a brit raptriót, a kreativitásáról és a folyamatos megújulásáról híres Foreign Beggars-t köszönthetik a fesztiválozók, míg vasárnap az elektronikus tánczene emblematikus zenekarának számító londoni Dub Pistols kápráztatja el a közönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!