Hírek

2013.08.04. 09:54

Buszsofőr okozott baleset Ajkán - szemtanúkat keresnek

Ajka - Autóbusz sodort el járdaszigeten várakozó gyalogosokat Ajka-Padragkúton, a rendőrség keresi a szemtanúkat.

Tóth B. Zsuzsa

Az Ajkai Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást M. Ernő halimbai lakos ellen. Az 57 éves autóbuszvezető 2013. július 17-én, nem sokkal 12 óra után Ajka-Padragkúton, a Csertelepi autóbusz-megállóban személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetet okozott.

A buszsofőr az utasok leszállását, valamint az autóbusz ajtajának bezárását követően nem győződött meg arról, hogy a járdaszigeten több gyalogos tartózkodik. A járművel elindult, a csuklós busz hátsó része a járdasziget fölé benyúlva fellökte az ott várakozókat. A balesetben három személy sérült meg. A rendőrség kéri, hogy aki a járaton utazott, és a baleset szemtanúja volt, avagy a balesettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Ajkai Rendőrkapitányságon vagy hívja a 88/500-990-es telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!