Hírek

2013.08.27. 15:42

Konyhakéssel szíven szúrta a falubéli férfit

A rendőrség az elkövetőt elfogta, életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indít eljárást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2013. augusztus 27-én délután, nem sokkal fél három előtt Bakonyoszlopon, a Táncsics utcában – minden előzetes szóváltás nélkül – egy konyhakéssel két alkalommal szívtájékon szúrta, illetve ezt megelőzően kezét is megsebesítette egy falubeli ismerősének a 40 éves N. Ferenc helyi lakos.

A rendőrök az elkövetőt néhány perccel később még az utcában elfogták. A 60 éves sértettet a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A helyszíni szemle jelenleg is tart, a rendőrség a bűncselekmény elkövetésének körülményeit vizsgálja. N. Ferenc ellen életveszélyt okozó testi sértés kísérlete bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indít eljárást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.


Nagyobb térképre váltás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!