Hírek

2014.04.29. 18:40

Bácskay Zsófia kapta az Aranytollat

Aki jó sportoló, az írni is kiválóan tud. Bácskay Zsófia Matild, a Medgyaszay István Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium 9. C osztályos tanulója nyerte az Aranytollat.

Napló információ

A legjobb írásért járó Aranytoll átadásával véget ért a Pannon Lapok Társasága Sajtó és tanulás médiapedagógiai programjának tavaszi kurzusa.

A PLT SÉTA programja az újságolvasást és -írást igyekszik megszerettetni a fiatalokkal. Bácskay Zsófia a veszprémi sporttagozatos gimnázium tanulóinak életébe nyújt bepillantást sajátos humorral, friss nyelvezettel. Hétköznapi hősök, avagy egyszer mindenkinek el kell jönnie otthonról című cikkét ítélték legjobbnak lapunk szakértői. Az Aranytollat kedden adta át neki Bartuc Gabriella, a Napló felelős szerkesztője, a sikerhez gratulált tanárnőjének, Gurinné Suba Gabrielllának is. Zsófia egyébként dobó atlétikában korosztályában az első nem csak itthon, de nemzetközi szinten is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!