Hírek

2014.06.07. 11:24

Harley Davidson Open Road Fest - Elindult a dübörgő konvoj

Alsóörs - Legalább tizenöt kilométeres sor indult el a rendőri felvezetés után az Európa Kempingtől szombaton délben, rekkenő hőségben, rengetegen csatlakoznak a tömeghez menet közben is.

Kovács Erika

 

Az élen ismét Dobai Attila, a fesztivál főszervezője dübörgött gyönyörű motorján.

Fotó: Kovács Erika

A Harley Davidson Open Road Fest legnagyobb durranása idén is a szombat déli felvonulás, melyen úgy tűnik, idén a jubileumi bulin minden eddiginél több motorosok csatlakozott.

A konvoj Csopak, Balatonfüred, Aszófő, Palóznak, Lovas, Felsőörs, Balatonalmádi érintésével délután két óra felé érkezik vissza a kiindulási helyhez.

Fotó: Kovács Erika

A felvonulók délutáni programja valószínűleg a pihenés, és a hideg sörözés lesz, mert az aszfalton legkevesebb negyven Celzius fok égeti a vasakat, meg a bőrszerkókat.

A zenei program is csúcsra jár ma, itt lesz mások mellett Deák Bill Gyula, az esti sztárvendég pedig Bonnie Tyler lesz. Este derül ki, hogy az épített motorok közül melyik a legszebb, és kihirdetik, kié lesz a nyeremény Harley-Davidson.

 

 

Ezt is olvasd el!

Alsóörs - Lélegzetelállító mutatványokkal kápráztatta el Tróger Mókus, azaz Herczeg Balázs a közönséget a 15. Harley-Davidson Open Festen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!