Hírek

2017.02.06. 11:11

Föld omlott a munkagödörben dolgozó férfira

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte a halált okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt folytatott nyomozást.

2016. augusztus 11-én 14 óra 30 perckor Badacsonytördemicen, egy hétvégi ház tövében kiásott, majd beomló munkagödör temetett maga alá egy 49 éves férfit, aki ennek következtében életét vesztette.

Fotó: police.hu

A nyomozás adatai szerint az ingatlan 67 éves tulajdonosa - akinél a 49 éves férfi szigetelési munkákat végzett - nem tartotta be a munkavédelmi előírásokat, mivel hiányzott a földfal megfelelő megtámasztása.

Fotó: police.hu

A 67 éves férfi ellen halált okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte, az ügy iratait vádemelési javaslattal küldte meg a Tapolcai Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!