Hírek

2017.03.13. 20:52

Megújulnak a Napló kiadványai!

Veszprém- Március közepétől hetente jelenik meg eddig havi rendszerességű rejtvénymellékletünk, ezenkívül új külsővel és bővebb tartalommal jelentkezik péntekenként műsorújságunk.

Napló-információ

A 16 oldalas rejtvényújság változatos tartalmat kínál. Nyolcirányú szókereső, szám-betű, plusz egy poén, hagyományos, olasz, sudoku és gyerekrovat természetesen minden számban lesz, de nem feledkezünk meg a skandináv rejtvényeket kedvelőkről sem! Az eddig megismert és megkedvelt rovatok, például a gasztro - Juditka konyhájával, a kakuro - samurai - killer mestereknek szóló összeállítás, vagy a kiváló rejtvénykészítők csavaros feladványait felvonultató mesterhármas sem tűnik el, helyet kapnak a lapban havi rendszerességgel, elosztva a hetente megjelenő számokban. Nem maradhat ki, így minden számban lesz pályázat, egy két főre, két éjszakára szóló wellness-pihenéssel indul a sor!

Az RTV-tippben megjelent 30 helyett a TVműsor.hu magazin 44 csatorna műsorát tartalmazza majd. A nagyobb csatornakínálat lefedi a legnépszerűbb adók teljes spektrumát, és a speciális - ismeretterjesztő, sport, film - adók nagy része is fellelhető benne. Újdonság lesz a Cartoon Network, Digi Life, DigiSport1, Echo Tv, Fem 3, Filmcafe, HBO, Life Network, M5, Nickelodeon,

Ozone Network, RTL+, Sorozat+, Spektrum Home, Story5, Viasat6 műsora. Az ed-digi 16 oldalas műsorújság helyett megjelenő 24 oldalas, igényesebb nyomdatechnikával készülő kiadványban megtalálhatják kedves olvasóink a számukra legkedvesebb tévéműsorokat.

Új kiadványainkkal kellemes időtöltést, jó szórakozást kívánunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!