Hírek

2017.03.12. 12:34

Bíróság elé állítási javaslattal zárult a telefonfülkékből pénz lopó férfi ügye

Pápa – A pápai rendőrök bíróság elé állítási javaslattal zártak le egy lopás miatt indult nyomozást – tájékoztatta lapunkat Aradi Virág, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Napló-információ

A büntetőeljárás adatai szerint az 54 éves V. Gyula pápai lakos a megalapozott gyanú szerint 2016 januárja és 2017. február 11-e között több alkalommal pápai nyilvános telefonok pénzvisszaadó nyílását tömítette el, majd az azokban felhalmozódó aprópénzt eltulajdonította.

A nyomozók a férfit  2017. február 11-én késő délután Pápán, az egyik belvárosi nyilvános telefonfülkénél értek tetten, amikor a készülékből az aprópénzt magához vette.

Fotó: VMRFK

A V. Gyula ellen üzletszerűen szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a napokban bíróság elé állítási javaslattal zárták le a pápai rendőrök és az ügy iratait megküldték az illetékes ügyészséghez.

Az ügyről korábban itt írtunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!