Hírek

2013.12.18. 20:14

Fémhulladékot őrző személyzetet fenyegettek meg Várpalotán

A várpalotai vasútállomáson 2013. november 19-én, éjfél után nem sokkal, egy ott parkoló tehergépkocsi személyzetét fegyvernek látszó tárggyal fenyegették meg ismeretlen személyek.

A Várpalotai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettesek ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. november 19-én 00 óra 15 perc körüli időben a várpalotai vasútállomáson, egy ott parkoló – fémhulladékot őrző – tehergépkocsi személyzetét fegyvernek látszó tárggyal ismeretlen személyek megfenyegették.


Miután az egyik sértett a járművet beindította, a tettesek gyalogosan Inota irányába távoztak egy földúton. Az egyik elkövetőről, akinél egy kisebb méretű, forgótáras fegyvernek látszó tárgy volt, az alábbi grafika készült. Az ismeretlen tettes 160-165 cm magas, átlagos testalkatú, de inkább hízásra hajlamos, 25-30 év körüli férfi, haja rövid, fekete. Fekete, derékig érő, felirat nélküli téli kabátot, sötét színű, felirat nélküli pulóvert, fekete nadrágot és fekete cipőt viselt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!