Hírek

2012.03.24. 10:17

Gyorsan elkészülő vacsorák

Veszprém - A lapunkat is kiadó Pannon Lapok Társasága újab receptgyűjtemény, a Villámgyors ételek könyve kisdását tervezi májusra, melybe a hét első napjáig vártuk az olvasóink receptjeit.

Varga Ibolya

A mostani pályázatra rekord számú recept érkezett, összesen nyolcszázegyet küldtek be olvasóink az érintett négy megyéből.  Százötvenkilencen küldtek be most recepteket, melyek közül  Zala megyéből  negyvenhárom,  Vasból harminchat,  Veszprémből harminckilenc, Fejér megyéből pedig negyvenegy főzni szerető olvasónk osztotta meg velünk a bevált ételleírásit.

Pénteken  reggel dr. Őze Éva közjegyző jelenlétében  sorsoltuk ki a receptbeküldők közül a két  wellness-hétvége nyerteseit. Mészárosné Varga Márta, sárvári és Szabó Anita, kálócfai olvasóknak kedvezett a szerencse.

A recepteket a következő hetekben dolgozzák fel és kiválasztják közülük azokat, amelyek szerepalnek majd a májusban megjelenő szakácskönyvben. Biztosak lehetnek benne az olvasóink, hogy ezúttal is olyan ételek receptjeit kapják kézhez, melyeket otthon is el lehet készíteni, amellett szépek és finomak is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!