Hírek

2012.03.22. 07:45

Hamarosan: Villámgyors ételek

Veszprém - Lapcsoportunk eddig már öt szakácskönyvet adott ki, mindegyik az olvasók legkedveltebb receptjeit tartalmazza. Akárcsak a most készülő hatodik kötet.

Varga Ibolya

Már az első, a Desszertek könyve is óriási sikert aratott, sőt, ügyfélszolgálatainkon ma is keresik olvasóink. A szakácskönyveket a hűségkártya tulajdonosok 25 százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg. Az olcsó, de szépen illusztrált, nagyon  praktikus kötetek remek ajándéknak is bizonyulnak.  A recepteket beküldő olvasóink egy-egy kötet megjelenését követően a szerkesztőségben egymással is találkozhattak.

A Könnyű, nyári ételek szakácskönyve megjelenését követően Kázmér Judit, a Pannon Lapok Társasága ügyvezető igazgatója úgy fogalmazott, hogy az olvasókkal való interaktív kapcsolat kézzelfogható eredménye a kötetek megjelenése. A második kötet elkészítésében már az erősebbik nem   is bekapcsolódott, férfi olvasóink is remek recepteket küldtek.  A hal- és vadételek receptes könyvénél bebizonyosodott, hogy a férfiak igazán ezen a területen vannak otthon. A hal- és vadételek gyűjteménye különösen fontos, hiszen a Pannon Lapok Társasága lapjai halban és vadban gazdag megyékben jelennek meg.  Lapcsoportunk küldetésének tartja a helyi hagyományok őrzését és bemutatását.

Tavaly év végén ünnepi ételeket tartalmazó újabb könyv jelent meg a sorozatban, a kmorábbiakhoz hasonlóan nagy sikert aratva. Ide már nem volt egyszerű bekerülniük az olvasóknak, az ünnepi ételeket csaknem félezer receptből válogatta  a szerkesztő, a kötet a korábbiaknál is több, kétszázötven leírást tartalmaz.

Legújabb, tervek szerint május végén megjelenő szakácskönyvünk, a Villámgyors ételek lesz. Ebben a mindössze 20-30 perc alatt elkészülő ételek sorát kínáljuk olvasóinknak. A könyvből mindenki kap tiszteletpéldányt, akinek a receptje bekerül, továbbá a receptküldők között kisorsolunk két kétszemélyes wellness hétvégére szóló utalványt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!