Hírek

2014.12.10. 17:24

Igazgatóságot választott a Bakonykarszt

Veszprém – A társaság igazgatóságának és felügyelőbizottságának tagjait választotta meg szerdai rendkívüli közgyűlésén a Bakonykarszt Víz- és Csatornamű Zrt.

Szabó Péter Dániel

A tulajdonos települési önkormányzatok képviselőinek jelenlétében tartotta meg szerdán veszprémi központjában rendkívüli közgyűlését a társaság. Döntésük alapján 2019. december 31-ig továbbra is Harsányi István a Bakonykarszt igazgatóságának elnöke, mellette Varga Károly, dr. Kovács Gergely, Kaszás Béla és vezérigazgatóként Kugler Gyula kapott helyet a testületben. A felügyelő bizottságba Feketéné Esztergályos Hildát, Hegyi Zoltánt, Rieger Ottót, Szalay Zsoltot, Schwartz Bélát és Treuer Imrét választották be. A Bakonykarszt könyvvizsgálói teendőit a fent jelzett időpontig továbbra is a Signator Audit Kft. látja el.

Kugler Gyula vezérigazgató a 2015-ös év legfontosabb feladatairól is beszélt a közgyűlésen. Fotó: Szabó Péter Dániel

A voksolást követően Kugler Gyula vezérigazgató számolt be a 2015-ös esztendő legfontosabb feladatairól. Elmondta, a tulajdonos települési önkormányzatoknak a társaság bevonásával el kell készíteniük a víziközmű vagyon értékelését, amelynek határideje a jövő év vége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!