Hírek

2017.05.07. 19:18

Közös ügy a közbiztonság

Herend – Évértékelőt tartottak a Veszprém megyei polgárőrök. Évértékelő gyűlést rendezett a Veszprém Megyei Polgárőr Szövetség május 6-án Herenden.

Leitner Vera

Dézsi János, a Veszprém Megyei Polgárőr Szövetség elnöke az elmúlt év feladatait, eredményeit értékelte, kiemelve, hogy az önkormányzatokkal, a rendőrséggel és a katasztrófavédelemmel példaértékű az együttműködés. Külön megköszönte a rendőrségi szakemberek által polgárőröknek szervezett bűnmegelőzési képzéseket, amiket jól tudtak hasznosítani a feladatellátások során.

Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, megyei főkapitány a nyáron megrendezésre kerülő FINA-világbajnokságon is számít a polgárőrség munkájára Fotó: VMRFK

Dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, megyei főkapitány köszönetét fejezte ki a polgárőröknek azért az áldozatos munkáért, amelyet a lakosság érdekében fejtettek ki. A megyei főkapitány beszédében elmondta, a nyáron megrendezésre kerülő FINA Világbajnokság ideje alatt kiemelten számítanak a polgárőrség munkájára Balatonfüreden.

Dézsi János, a Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetsége elnöke az ünnepségen megköszönte a rendőrségi szakembereknek a polgárőrök számára szervezett képzéseket is

A rendezvény zárásaként több elismerést is átadtak, kiosztották a kiemelkedő Polgárőr érdemkereszt arany, ezüst és bronz fokozatát. Az Év Polgárőre címet Buzás Sándor, nemesgörzsönyi polgárőr kapta, az Év Polgárőr Egyesülete a Tüskevári Egyesület lett. A VMRFK vezetője „Sárkányölő Szent György” emlékplakettet adott át elismerésként több polgárőrnek az elmúlt évben nyújtott kiemelkedő teljesítményükért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!