Hírek

2013.07.21. 14:25

Megmutatták magukat az Anna-bál legszebbjei

Balatonfüred - Az idén is hatalmas tömeg köszöntette az Anna-bál legszebb lányait vasárnap délelőtt.

Győrffy Árpád

Ahogy az igazi uralkodóknál szokás, az Anna-bál szépe is bemutatkozik népének udvarhölgyeivel a bál utáni napon. A hagyományos szertartást a Balatonfüredi Városi Fúvószenekar és a szolnoki Légierő Zenekar koncertje vezette fel, majd Bóka István polgármester karján megérkezett az idei Anna-bál szépe udvarhölgyeivel. A budapesti Darvalics Virág rövid bemutatkozás után elmondta, hogy nagyon jól, felszabadultan érezte magát a bálban. A tévében látottak alapján igazán nem is képzelte, hogy ennyire szép ez a mulatság.


Az első udvarhölgy, a balatonfüredi Balla Lilly, a többi 18 éves helyi lánnyal együtt a város meghívottjaként vett részt a bálban édesapja társaságában. Gyerekkora óta készült erre a pillanatra. Édesapjával bálozott a második udvarhölgy, a budapesti Szóráth Sarah is.

A közös fotózkodás után a lányok a nézők tetszésnyilvánításai mellett hintókra szálltak a gavallérok társaságában, hogy a város távolabbi részeiben is megmutassák szépségüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!