Hírek

2013.11.28. 18:15

Mit akar a 4K?

Veszprém - A politikai oligarchák felszámolását, igazságos adórendszert, a politikusok indokolt esetben történő azonnali visszahívását és a füves cigaretta legalizálást célozta meg a Negyedik Köztárasaság Párt.

Kovács Erika

Erről Istvánffy András elnök, és Borszéki Attila Veszprém megyei koordinátor beszélt tegnap egy belvárosi közterületen. A párt magát szociáldemokratának és patriótának nevezi, mert szerintük a hazai viszonyok miatt mennek el tömegesen külföldre az emberek. A marihuanás cigaretta szerintük nem drog, utóbbi ellen ők is fellépnek, viszont a fű legalizálása tetemes adóbevételt hozhatna, ahogy ez az USA több államában is történt. A tiltás nem vezet célhoz. Kiemelték: hazánkban politikai oligarchák uralják az országot, a cégeknek nem vissza nem térítendő támogatást, hanem hiteleket kellene adni. A kis és középvállalkozások kedvező adózására égető szükség lenne. A politikusok pedig legyenek egyenlők más dolgozókkal.

 

Címkék#4k#párt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!