Hírek

2011.07.21. 10:03

Napi tizenötezer forintot lehet keresni, ott, ahol a szingliség és a laza erkölcs előny

Mégis mit gondolsz, szívecském, mivel lehet ennyi pénzt keresni? - hallom a választ a vonal túlsó végéről. Bevallom, valóban naiv voltam. Az álláshirdetés heti ötven-százezer forintot kínál fizetésként szép és független hölgynek, felkészítés után havi egymilliót.

zaol.hu

Felkeltette az érdeklődésemet az igencsak kurta megfogalmazás, gondoltam, felhívom, milyen szakma az, ahol ennyit lehet keresni, s pláne, ahol a családi állapot döntő szempont.

- Hát, azért valahogy kinézzél, az fontos - hallgatom a feltételeket. - Hétfőtől szombatig kellene két lakásban dolgozni, vannak ott már lányok. Többen is. Aztán hétvégére haza lehet menni. De azért nem akarom, hogy legyen pasid, mert akkor az majd idejár, meg zaklat. Nekem ez nem hiányzik, árt az üzletnek is.

Érthető. Napi tizenötezer forintot lehet keresni a két lakás valamelyikében, ahol már négy lány dolgozik. Ritkán kell helyszínre menni, azt külön díjazzák, nyugtatnak meg.

- Aztán, ha betanultál, október végén több lánnyal is kimennék Németországba. De azért maradnak itthon is lányok felügyelettel, az fontos. Kinn havi egymilliót is lehet keresni, persze euróban. Érdekel?

A teljes cikket elolvashatja a Zalai Hírlap oldalán, ide kattintva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!