Hírek

2012.07.07. 18:54

Népszerű titkos helyek Veszprémben, a turizmus napon

Veszprém - A legnépszerűbbek a titkos helyek voltak a Tourinform iroda által harmadszor meghirdetett turizmus napon. A résztvevő családok kupont kaptak, amivel a hétvégén turisztikai látványosságokat kereshetnek fel.

Napló Online

Hetedik hó hetedikén rendezték meg a turizmus napot és a hét dombra épült városban a programot a későbbiekben is szeretnék ebben az időpontban megtartani. Az idei már a harmadik alkalom, amikor rendhagyó városnézésen vehettek részt a veszprémiek és a turisták: dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes a retro Veszprémet mutatta be, Neubauer Sándorné, a Veszprémi Turisztikai Egyesület elnöke a Betekints-völgybe nordic walking sétára invitálta a vállalkozó kedvűeket,  Debreczeny Zoltán festőművész és Mészáros Zoltán, a Veszprémfest főszervezője pedig az Erzsébet ligetből indultak kerékpáros városnézésre. A veszprémi "titkos helyek" voltak a legnépszerűbbek: a legtöbb család az öt meghirdetett program közül négyet felkeresett. Betekintettek a Petőfi Színház kulisszái mögé, megnézték a várkaput, a Tűztoronyhoz vezető titkos  lépcsőt, az óvóhelyet és a kisvasút alagutat.

A Tourinform irodában játékos programok, kincskereső vetélkedő várták a családokat, akik a kapott kuponnal a hétvégén kedvezményesen látogathatják a turisztikai látványosságokat - galériákat, múzeumokat, állatkertet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!