Hírek

2017.03.31. 16:50

Rajong a sportért - Az olvasó még több helyi hírt vár

Veszprém - Természetesen a sportrovat a legnépszerűbb a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) vezetőjénél.

Piltman-Horváth Barbara

Németh Attila, az atlétikai klub ügyvezetője már régóta olvassa a Naplót, sportvezetőként elsősorban természetesen az ezzel kapcsolatos híreket olvassa először.

- Nagyon jó lehetőség arra, hogy a fiatal, tehetséges sportolók felhívják magukra a figyelmet. A szülők pedig büszkén szokták mutatni, gyermekük ismét szerepelt az újság hasábjain - mondta az ügyvezető, aki szíve szerint épp ezért még több teret ad-na a sportnak. - Szerintem jó lenne, ha még több meg- jelenést kapnának a helyi érdekeltségű sportesemények - véli a szakember.

A sportrovat a kedvence, a szülők is büszkén mutatják, ha
a gyerekük eredményét látják viszont az újság hasábjain Fotó: Piltman-Horváth Barbara

Alapvetően mindennel elégedett, a mellékletek is tetszenek neki, de örülne, ha kicsit kevesebb lenne az országos hír, és több szerephez
jutnának a helyi történések. - Főleg a Veszprém megyei sporteseményekről és a gazdasági életről olvasnék többet, szerintem a legtöbb olvasót ezek az információk vonzzák - vallja az atlétikai klub vezetője.

Azért tartja fontosnak a napilapot, mert az olvasók ezen keresztül tájékozódnak a helyi hírekről, eseményekről, programokról, minden olyan információról, ami a megye lakosait érintheti és tudniuk kell róla.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!