Hírek

2017.08.12. 09:24

Tűzoltóautót fotóztak a Viadukton

A katasztrófavédelem pápai magasból mentő járművét fotózták szombaton 11 órától a veszprémi Viadukton ezért azt teljes szélességében lezárták.

Balogh Ákos

11 óra előtt már több érdeklődő is gyülekezett a veszprémi völgyhídon, várták, hogy mi fog történni, telefonok, kamerák, fényképezőgépek is lapultak a kezekben, senki nem tudta pontosan milyen fotózást végez a hídon a katasztrófavédelem.

Fotó: Balogh Ákos

11 óra után néhány perccel megállt a fogalom és megjelent a magasból mentő jármű, megállt a hídon, majd kifordította az emelőkosarát. A koncepció egyszerű volt, ezt a látványt fotózta a híd alól egy férfi.

Helt Ákos a katasztrófavédelem megyei szóvivője érdeklődésünkre elmondta, Veszprém megye több új tűzoltógépjárművel, valamint speciális szerrel is gazdagodott ezeket fotózták látványos környezetben egy kiadványhoz.

Hogy a Pápáról érkező járműnek van-e valami speciális tulajdonsága, különlegessége, amiért azt a völgyhídon kellett lefotózni, arról hétfőre ígért tájékoztatást a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!