Horoszkópok

2012.04.05. 22:01

Napi horoszkóp

A Bak legyen óvatos pénzügyekben, a Halak jól viseli mások hisztijét.

Napló Online

Kos (március 21-április 20.) 
Nehéz napra számíthat ma, mintha minden összeesküdne ön ellen. Nagyon nehezen ér majd csak a munkája végére, de vigasztalja a tudat, hogy legalább az ünnep egy részében pihenhet.

Bika (április 21-május 20.) 
Már most, a hónap elején a padlóra küldheti egy nem várt kiadás. Olyan dologról van szó, amire egyáltalán nem számíthatott. Nehezen tudja a pénzt összeszedni, de azért sikerülni fog.

Ikrek (május 21-június 21.) 
Ma egy barátja nagyon összezavarhatja, mert olyan pletykát mond el önnek, amely közeli ismerőseit és önt is  érinti. Nem tudja, kinek higgyen az ügyben, másokat pedig nem kérdezhet meg.

Rák (június 22-július 22.) 
Valakit megbántott egy rosszul elsült viccel. Még nem késő, hogy helyrehozza a hibáját, engesztelje ki az illetőt, hiszen nem akart rosszat. Máskor vigyázzon, hogy kinek mit mond.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) 
Pihenésre még egy energikus Oroszlánnak is szüksége van. Használja ki az ünnep napjait, és lazsáljon egy kicsit, hiszen igen elfáradhatott az elmúlt napokban.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) 
Érdekes meghívást kaphat, amelyet kezdetben fél elfogadni, hiszen nem igazán ismeri azokat, akik vendégül látnák. Nem fogja megbánni, ha elmegy, ne habozzon hát.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) 
A hét utolsó napján is kemény munkára számíthat, nem lesz könnyű dolga ma sem. Vigasztalja a tudat, hogy anyagilag nem fog rosszul járni, megtérül a fáradsága.

Skorpió (október 24-november 22.) 
Lehet, hogy jobban tenné, ha nem keresné mások társaságát, mert igazából csak az egyedüllét való önnek. Előbb-utóbb mindenkibe belemar, kiütközik önből a Skorpió-természet.

Nyilas (november 23-december 21.) 
Valami vagy valaki felboríthatja a terveit, és ettől ideges lesz. Egész nap azt kell majd szerveznie, hogyan állíthatná helyre a dolgokat, de végül ez valószínűleg sikerülni fog.

Bak (december 22-január 20.) 
Pénzügyekben legyen óvatos, csak addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér. Most inkább gyűjtögessen lehetőségei szerint, és ne költekezzen. Üzletet se kössön a következő napokban.

Vízöntő (január 21-február 20.) 
Ne veszítse el a fejét, még akkor se, ha lenne oka rá. Maradjon csendes, higgadt és józan, bármekkora kihívással kell is szembenéznie. Mások indulatai peregjenek le önről.

Halak (február 21-március 20.) 
Szerencsére ön nem egy izgága típus, így viszonylag könnyen viseli mások hisztériáit. Az ünnep alatt sajnos sok ilyenben lehet része.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!