Horoszkópok

2017.07.10. 19:11

Napi horoszkóp - A Mérleg ma tisztázhat bizonyos félreértéseket

A Bika törekvéseit munkatársai szívből támogatják, így most könnyedén szerezhet szövetségeseket.

KOS (március 21.-április 20.) - A Hold a Vízöntő jegyében jár, ám a Mars még a Rák jegyében maradt. Érzelmileg megterhelő napra számíthat, felesleges konfliktusok nehezítik a közös munkát másokkal.

BIKA (április 21.-május 20.) - A munkatársai szívből támogatják a törekvéseit, így most könnyedén szerezhet szövetségeseket. Ez a nap alkalmas lehet az elmélyültséget igénylő, bonyolult problémák megoldására.

IKREK (május 21.-június 21.)- Egy hirtelen változás most nem várt előnyökhöz juttathatja. De szemfülesnek kell lennie, mert a dolog kétesélyes: ugyanannyit veszíthet, amennyit nyerhet. Hallgasson a megérzéseire!

RÁK (június 22.-július 22.) - A Mars még az ön jegyében jár. Úgy tűnik, elindult önnel a szekér: rengeteg változásra számíthat, és még az amúgy szerencsétlennek tűnő események is csak javára válhatnak.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Ha a munkahelyén egyre kevésbé viseli a kötöttségeket, most érdemes keresgélnie. A szerelem terén azonban ne akarjon hasonló lendületességgel élni. A túlzott erő és akarat most inkább bántja kedvesét.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)- Új feladattal bízzák meg, ami egyelőre ismeretlen terepet jelent az ön számára, de ne aggódjon, élvezni fogja! Egy barátjától jó hírt kaphat, ami valamilyen módon önt is érinti.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - A csillagok ma segítik abban, hogy tisztázzon bizonyos félreértéseket. Egyedül a nyílt, világos beszéd lehet a célravezető, még akkor is, ha ezzel lerombolja valakinek az illúzióit.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)- A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ma sokat el tud érni, ne is hagyja magát lerázni! A Mars a Rák jegyében erősen motiválni fogja önt, így most kitartóan tud küzdeni a céljaiért.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Pénzügyi helyzetét stabilizálhatja, ha kihasználja a felkínálkozó lehetőségeket. A többletjövedelmét ne szórja mind el felesleges holmikra, gondoljon a szűkösebb napokra is!

BAK (december 22.- január 20.) - A Mars és a Nap is a Rák jegyében áll. Ez biztos jele annak, hogy megkapja a külvilág elismerését, és ezért most nem is kell különösebben sokat tennie - elég, ha becsülettel végzi a munkáját!

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - A jegyében járó Hold most önmagára fordítja figyelmét. Minden, amit ma tesz, fokozottan szolgálhatja épülését, érvényesülését! Egy régi barát hasznos tanácsokkal látja el.

HALAK (február 21.- március 20.) - Hivatásában ma valami döntő jelentőségű dolog is sikerülhet önnek, lelkesedése végre meghozza az eredményét. A családjával kapcsolatban óvakodjon a hirtelen lépésektől.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!