Horoszkópok

2009.10.27. 23:14

Napi horoszkóp

Az Oroszlánok ma különösen járjanak nyitott szemmel, élvezzék a természetet. Az égitestek a Szüzeknek is jó hangulatot hoznak.

Kiss Nikolett

Október 28.

Kos (március 21-április 20.)
Az aktív délelőttöt és délutánt a legjobb lesz este pihenéssel felváltani. Aludja ki magát, hogy holnap frissen kezdhesse a napot. A hét végéig még sok, kellemes program várja.

Bika (április 21-május 20.) Ma a lényeges feladataira koncentráljon, mert az aprólékos dolgokra nem alkalmas igazán. Ezeknél hajlamos lehet a felületességre. Most a nagy tervek megvalósításának ideje van.

Ikrek (május 21-június 21.) Ha valami nem tetszik, azt nem kell szó nélkül hagynia. Arra viszont legyen tekintettel, hogy másoknak is vannak érzelmei. Ha kritizál, azt udvariasan, jó szándékúan tegye!

Rák (június 22-július 22.) Ha teheti, ma legyen sokat társaságban. Még az sem fog megártani, ha kicsit kirúg a hámból. A legkellemesebb élményt viszont egy nagy beszélgetés, vagy egy izgalmas utazás adná most önnek.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Élvezze a természetet. Vegye észre az apró szépségeit, járkáljon nyitott szemmel és szívvel. A mai telihold amúgy is álmodozóvá teszi, teljen ez a nap a romantika jegyében.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Az égitestek jó hangulatot, kellemes lelkiállapotot hoznak. Még a legkritikusabb Szüzek is derűs színben látják a világot. Remélhetőleg harmónia van önben is.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Mielőtt beszáll egy játékba, győződjön meg róla, hogy jól ismeri-e a szabályokat. Ügyesen kell kevernie a kártyáit, ugyanis épp annyi esélye van veszíteni, mint nyerni.

Skorpió (október 24-november 22.) Ha nem szükséges, a napokban ne éljen aktív társasági életet. Most a családi élet adta örömöknek szentelje magát. Pihenjen sokat, hogy alaposan feltöltődhessen energiával.

Nyilas (november 23-december 21.) Nem lehet most könnyű dolga. A tetteit félreérthetik, ha pedig magyarázkodásba kezd, kommunikációs problémák akadályozhatják a megértést. Sebaj, ha jó úton jár, az végül beigazolódik!

Bak (december 22-január 20.) Ön általában kis lépesekkel halad előre. Nem kell sietnie, de szüksége volna egy átlátható tervre is. Pontosítsa, hogy mik a céljai. A napokban nem ártana tisztáznia önmagával egyet s mást.

Vízöntő (január 21-február 20.) A csillagok szerint ön szinte keresi magának a bajt! Lehet, hogy nemrég szabadult meg egy tehertől, és most minden jel arra vall, hogy újra magára veszi. Ennyire nem lehet következetlen!

Halak (február 21-március 20.) Nem panaszkodhatnak e jegy szülöttei, ez a nap ugyanolyan jónak mutatkozik, mint amilyen a tegnapi volt. A Hold az ön csillagjegyébe tart. Szeretet veszi körül, bármerre jár.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!