baleset

2018.05.23. 19:59

Beütötte a fejét, majd kómába esett egy amerikai tanár Pápán

Szabadidejében szenvedett súlyos sérülést egy fiatal amerikai tanár Pápán, amikor elesett, és fejét beütötte, majd kómában esett, értesültünk egy olvasónktól.

Kovács Erika

A középkorú férfi saját lábán sétált be az orvoshoz, feltehetőleg több napos infarktus panaszai miatt

-Szorítunk a mielőbbi felépüléséért, és természetesen visszavárjuk kollégánkat, mondta el megkeresésünkre Venczel Csaba. A pápai Tarczy Lajos Általános Iskola igazgatója hozzátette, a 29 éves fiatalembert, aki az USA-ból érkezett, angol nyelvet, történelmet, és az angolszász országok kultúráját tanította az iskolában, nagyon megkedvelték a tanárok, diákok egyaránt. Az igazgató úgy tudja, a megsérült tanárt a helybeli, majd a győri kórházba vitték, és a legfrissebb információi szerint már magához tért. A fiatalemberhez megérkezett Amerikából édesanyja is. A pápai oktatási intézményben azt tervezik, hogy a közelgő kulturális bemutatón adományt gyűjtenek a szerencsétlenül járt fiatal tanár számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!