Javuló eredmények

2019.07.11. 07:00

Biztonságosabb város lett Ajka

Egyhangúlag elfogadta Ajka képviselő-testülete a rendőrkapitányság éves beszámolóját, közölte Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferens.

Kovács Erika

Fellegi Norbert ezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője beszél az ajkai képviselők előtt, mellette Szoboszlai Tibor rendőr alezredes, az Ajkai Rendőrkapitányság vezetője Fotó: Rendőrség

Szoboszlai Tibor rendőr alezredes, az Ajkai Rendőrkapitányság vezetője július 10-én beszélt a képviselő-testület előtt a rendőrkapitányság tavalyi munkájáról. Részletezte a város bűnügyi-, és közbiztonsági helyzetét, a lakosság szubjektív biztonságérzetét érintő intézkedéseiket, és beszélt főbb céljaikról is.

Kiemelte, a rendőrkapitányság illetékességi területén csökkentek a bűncselekmények az előző évhez képest, és a tulajdon elleni szabálysértések száma is lényegesen alacsonyabb volt tavaly, mint egy évvel korábban. Elmondta, a rendőrkapitányság továbbra is nagy hangsúlyt helyez a bűn-, és baleset-megelőzésre, és arra, hogy a közterületeken folyamatosan jelen legyenek.

Fellegi Norbert ezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője beszél az ajkai képviselők előtt, mellette Szoboszlai Tibor rendőr alezredes, az Ajkai Rendőrkapitányság vezetője
Fotó: Rendőrség

A beszámoló után Fellegi Norbert ezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője egyebek mellett arról beszélt, hogy a Veszprém megyei rendőrök a jövőben is kiemelten kezelik az ittas sofőrök elleni fellépést a biztonságosabb közlekedésért. A testület tagjai a rendőrségi vezetőktől választ kaptak kérdéseikre, majd valamennyi képviselő köszönetét és elismerését fejezték ki a rendőrkapitányságnak a munkájukért, végül egyhangúlag elfogadták a beszámolót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!