pozitív lett a gyorsteszt

2019.02.20. 11:28

Marihuánával bukott le egy 21 éves férfi Veszprémben

A veszprémi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a helyi férfit, akinél egy dohánymorzsolót és egy házilag sodort cigarettát is találtak.

Fotó: police.hu

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a Készenléti Rendőrség beosztottaival közös szolgálatellátásuk során 2018. február 18-án délután egy veszprémi áruház parkolójában több személyt igazoltattak – adja hírül a police.hu. Ennek során egyikőjük ruházatából egy dohánymorzsoló és egy házilag sodort cigaretta került elő, melyekben kábítószergyanús növényi anyagmaradvány volt. A 21 éves veszprémi férfi a helyszínen úgy nyilatkozott, hogy a nála megtalált anyagmaradvány marihuána.

Fotó: rendőrség

A férfival szemben orvos jelenlétében gyorstesztet alkalmaztak, melynek eredménye THC tekintetében pozitív volt. Ezt követően a fiatal férfit a helyi rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!