Közlekedés

2017.11.23. 08:42

Egymás után történnek a balesetek Veszprém megyében! (frissítve)

Négy baleset is történt fél óra alatt Veszprém megyében, csütörtökön reggel, amelyekben valószínűleg közrejátszhatott a sűrű köd.

Kovács Erika

Fotó: rendőrség

Zircnél, Mindszentkállánál, Mezőlakon, Nagyesztergáron, valamint Veszprémben, a Bem József utcában várható torlódás, több órán át tartó helyszínelés baleset miatt. Megkérdeztük a rendőrséget a részletekről, amint válaszolnak, közöljük.

A látótávolság mindössze néhány méterre tehető a nagy ködben, közlekedjen mindenki nagyon óvatosan!

Frissítve:

Katasztrófavédelmi forrásból megtudtuk, Mindszentkálla és Káptalantóti között frontálisan ütközött két személygépkocsi, miközben két ember súlyosan megsérült. A badacsonytomaji tűzoltók teljes útlezárás mellett végzik a műszaki mentést.

Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferens érdeklődésünkre elmondta, Zircnél letért az útról és árokba borult egy személygépkocsi, egy személy megsérült. Mezőlaknál egy személygépkocsi leeresztett vasúti sorompónak ütközött, itt nem sérült meg senki. Veszprémben egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze, szerencsére ennél a balesetnél sem történt sérülés.

Fotó: rendőrség

Nagyesztergárnál egy kisteherautó és egy különjárati busz ütközött össze, majd a busz árokba sodródott, ez a baleset is sérülés nélkül végződött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!