Kézilabda

2009.04.11. 02:29

Ma ismét idegenben az MKB Veszprém

Veszprém - A Mezőkövesdi KC otthonában lép ma pályára 18 órakor az MKB Veszprém KC a Budapest Bank férfi kézilabdaliga 25. fordulójában.

Horváth Gábor

Két mérkőzéssel kevesebbet játszott, de így is vezeti legfőbb riválisa, a Szeged előtt a hazai pontvadászat tabelláját a veszprémi kézilabdacsapat, amely ma a nyolcadik helyen álló Mezőkövesdi KC-val találkozik. A Bajnokok Ligájától egy hete a negyeddöntőben búcsúzó MKB előző mérkőzésén, szerdán nyolcgólos sikert aratott a PLER otthonában (21:29). A fővárosiak erőszakosan, a Veszprém pedig kicsit fáradtan játszott, persze a vendégsiker így sem volt kérdéses.

- A hét második felében differenciált edzésmunkát végeztünk, az idősebb korosztály regenerációs foglalkozásokon vett részt. Bízom benne, hogy mindenki egészségesen és pihenten áll rendelkezésre - mondta Mocsai Lajos. A veszprémiek mestere a mai ellenféllel kapcsolatban megjegyezte: a Mezőkövesd hazai pályán jól szervezett játékra képes. A bor- sodiak aggresszívan véde- keznek, támadásban pedig sok helycserét és befutást alkalmaznak.

- A PLER elleni meccshez hasonló tempó várható. A kövesdi csapat harcos, kellemetlen ellenfél, a célunk az, hogy az első pillanattól kezdve irányítsuk a játékot.

A bajnokság vége felé közeledve természetesen a következő szezon játékoskeretének kialakítása is téma a veszprémi egyesületnél. Egyelőre Ilyés Ferenc (Lemgo) távozása és Fazekas Nándor (Gummersbach) érkezése biztos, Marko Vujin ügye még függőben van. Lapunk információi szerint a klub hét kézilabdázót figyel, a kiszemeltek között van az excsurgói szerb beálló, Gojko Vuckovic, aki jelenleg a csapattal tréningezik, valamint a bosnyák Mirsad Terzic (balátlövő) és a horvát Renato Sulic (beálló). Utóbbi kettő jelenleg a szlovén Celje alkalmazottja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!