Kézilabda

2012.04.28. 19:30

Drámai végjátékban vesztett a Veszprém Barabás (fotóval frissítve)

Veszprém - Az utolsó pillanatban hetest rontott a Barabás, és ezzel nem sikerült pontot mentenie az Alcoa ellen a női kézilabda NB I, 5-8. helyéért zajló rájátszásában.

B. Virág Rita

Veszprém Barabás KC - Alcoa FKC

25:26 (11:12)

Veszprém, 300 néző. 
Veszprém: Kiss – AZARI 5, Emberovics 3, Farkas, 1, MAYER SZ. 2, BULATH 5, Földes1. Csere: Lengyel, Hrankai (kapusok), Szabadfi 1,Mayer M., Földes K., Selmeci, Khouiled, HORNYÁK 7/3, Hanczvikkel. Edző: Gyurka János.
Fehérvár: SZIKORA – Niksic 2, Horváth,Nikcevic 2, TRISCHUK 10/3, Vaszari 2, TILINGER 6/2. Csere: Cziráky, TRIMMEL (kapusok), RÁDL 4, Zsigmond, Németh, Becséri, Kuhinkó, Maruscec. Edző: Konkoly Csaba
Hétméteresek: 5/3, illetve 6/5.
Kiállítások: 10, illetve 14 perc.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, a másodikban a vendégeknek sikerült négy-öt góllal meglépniük . A Veszprém remekül hajrázott, de az egyenlítési lehetőségek mindig elszúrta. Öt másodperccel a vége előtt büntetőhöz jutott a Barabás, ám Hornyák végül nem tudta értékesíteni azt, így nem sikerült a pontszerzés.

Gyurka János: - Trischuk semlegesítését képtelenek voltunk megoldani. Hiába sikerült felzárkózni, végül tragikus végjáték miatt nem tudtunk pontot menteni a remekül felkészített Fehér ellen.

Konkoly Csaba: - A mai teljesítményünk is megmutatta, előkelőbb pozícióban lenne a helyünk. Szeretnénk ezt a következő fordulókban is bebizonyítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!