Kosárlabda

2010.06.09. 19:41

Ismét Hoops Starz streetball verseny

A 2003-ban indult útjára az a streetball versenysorozat, amely a Magyarországon hagyományosnak számító, egy palánkos streetball rendezvényekkel szemben, az egész pályás változatot részesíti előnyben. A rendezvény helyszíne ezúttal ismét a veszprémi Táncsics Mihály Szakközépiskola szabadtéri pályája.

Napló Online

Aki szeret kosarazni, és kedvet érez arra, hogy részt vegyen ezen a rendhagyó sporteseményen, annak nem kell mást tennie, mint jelentkezni a versenyre, ahol a résztvevők a 4-4 elleni egész pályás mérkőzéseken túl többek között, a 3 pontos dobóversenyen és az 1-1 elleni bajnokságban is megmutathatják tudásukat.

Az egész napos sportprogram külön érdekessége lesz az a rangadó, ahol a város neves sportolói, közéleti szereplői és média személyiségei csapnak össze egy barátságos mérkőzés keretein belül.

A rendezvényre látogatókat a streetball verseny, a hip-hop zene, és a jó hangulat mellett grillsütés is várja.

A rendezvénynek a streetball verseny végeztével azonban még nincsen vége, hiszen a hip-hop ütemek kedvelői az este folyamán, az egyik veszprémi szórakozóhelyen bulizhatnak tovább a fekete zene sajátos ritmusaira.

A verseny további részleteiről, és a nevezésről bővebb információ található a rendezvény honlapján: www.hoopsstarz.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!